![](https://www.karjalanliitto.fi/media/cache/pasha-mp2017_pieni-1100x460,q=85.jpg)
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
25.10.2024 18:00 - 27.10.2024 16:15
19.10.2024 10:00 - 19.10.2024 14:00
26.09.2024 10:00 - 28.09.2024 18:00
22.09.2024 10:00 - 22.09.2024 15:00
Lanttusupikkaat, paistinpiiruat ja perunapiiraat opitaan syksyn piirakkakursseilla
18.08.2024 12:00 - 18.08.2024 18:00
18.08.2024 12:00 - 18.08.2024 16:00
06.09.2024 12:00 - 06.09.2024 16:00
11.09.2024 15:30 - 23.10.2024 18:45
28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00
16.06.2024 15:00 - 16.06.2024 17:00
Karjalaisten kesäjuhlien päiväjuhla Saimaa Sadiumilla su 16.6.
16.06.2024 12:00 - 16.06.2024 14:00
16.06.2024 10:00 - 16.06.2024 12:00
Kysyttävää?
![](https://www.karjalanliitto.fi/media/kuvat/placeholder.png)
- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023