Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

25.10.2024 18:00 - 27.10.2024 16:15

Tunteiden ilmaisu sanoin ja sävelin -itkuvirsikurssi

19.10.2024 10:00 - 19.10.2024 14:00

Karjalan Liiton järjestöseminaari

26.09.2024 10:00 - 28.09.2024 18:00

Maaseutuparlamentti Nurmeksessa 26.–28.9.

18.08.2024 12:00 - 18.08.2024 16:00

Karjalan Liiton suunnistusmestaruuskilpailut Hauholla

06.09.2024 12:00 - 06.09.2024 16:00

Urbaani karjalaisuus -seminaari

11.09.2024 15:30 - 23.10.2024 18:45

Feresi vanhoja materiaaleja hyödyntäen -kurssi

28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät

16.06.2024 12:00 - 16.06.2024 14:00

Karjalaisten kesäjuhlien juhlakulkue su 16.6. klo 12.00

16.06.2024 10:00 - 16.06.2024 12:00

Kesäjuhlat Mikkelissä / Karjalaisen kansan messu

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake