Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

26.11.2024 16:00 - 26.11.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

23.11.2024 14:00 - 23.11.2024 16:15

Itkutyöpaja: Itkukieli aiheena 23.11.

29.10.2024 18:00 - 29.10.2024 20:00

Karjalan Liiton syksyn digi-iltamat, 29.10. alkava kurssi

29.10.2024 16:00 - 29.10.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

06.09.2024 12:00 - 06.09.2024 16:00

Urbaani karjalaisuus -seminaari

06.09.2024 18:00 - 06.09.2024 21:30

Pajatus-klubi pe 6.9. klo 18.00

11.09.2024 15:30 - 23.10.2024 18:45

Feresi vanhoja materiaaleja hyödyntäen -kurssi

27.08.2024 16:00 - 27.08.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

18.08.2024 12:00 - 18.08.2024 16:00

Karjalan Liiton suunnistusmestaruuskilpailut Hauholla

28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake