Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

27.05.2025 16:00 - 27.05.2025 19:00

Sukututkijan päivystys 27.5.

29.04.2025 16:00 - 29.04.2025 19:00

Sukututkijan päivystys 29.4.

26.04.2025 14:00 - 26.04.2025 16:00

Itkutyöpaja: Miten luonto hoitaa?

03.04.2025 10:30 - 06.04.2025 18:00

Karjalan Liiton kulttuurimatkalle Tarttoon 3.–6.4.2025

25.01.2025 14:00 - 25.01.2025 16:00

Itkutyöpaja: Miten itkut eroavat laulamisesta?

28.01.2025 16:00 - 28.01.2025 19:00

Sukututkijan päivystys 28.1.

31.01.2025 18:00 - 31.01.2025 22:30

Pajatus-klubi 31.1.

14.12.2024 10:00 - 14.12.2024 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

12.12.2024 19:00 - 12.12.2024 21:00

Pitäjien ilta verkossa

11.12.2024 13:00 - 11.12.2024 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake