Vuosikokous koolla

Antrea-Seura ry:n vuosikokous ja jäsentapaaminen järjestettiin Villa Salmelassa tiistaina 3.9.2024 ihanan kesäisessä säässä. Läsnä oli 21 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi seuramme jäsen ja KPYL:n puheenjohtaja Saara Pöyri.

Kokous teki mm. seuraavia päätöksiä ja valintoja:
Seuran jäsenmaksu pysyy ennallaan 25 € vuonna 2025.
Puheenjohtajana jatkaa Satu Stirkkinen. Erovuoroisista jäsenistä Marko Kekki ei enää jatka johtokunnassa, ja hänen tilalleen valittiin Ari Kuparinen. Muut erovuoroiset, Sirkka Rautioaho, Reijo Martikainen ja Seppo Vepsä, valittiin uudelleen tehtäviinsä. Muut hallituksen jäsenet ovat Erkki Kokko, Janne Pullinen, Antti Partanen ja Reetta Sojakka.

Hyväksyttiin uudet säännöt, jotka on laadittu Karjalan Liiton mallisääntöjen pohjalta. Uudet säännöt astuvat voimaan 1.1.2025, jos Patentti- ja rekisterihallitus on ne siihen mennessä vahvistanut.

Satu Stirkkinen

Kokouksessa hyväksyttiin myös toimintakertomus vuodelta 2023 ja toimintasuunnitellma 2025. Ne löytyvät täältä:
Toimintakertomus 2023
Toimintasuunnitelma 2025

 

 

 

 

Kuvat: Sirkka Rautioaho

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Vuosikokoukseen ja tapaamiseen osallistui myös seuran kunniajäsen Veikko Partanen. Veikon laajaa tietoutta Antreasta hyödynnettiin myös kesällä Karjalaisilla kesäjuhlilla Mikkelissä, joilla hän oli pitäjäinfossa esittelijänä. Pöytäseurana hallituksen jäsen Seppo Vepsä, joka tuttuun tapaan kyyditsi Hämeenlinnasta tulijoita.

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Satu Stirkkinen, hallituksen jäseninä Erkki Kokko ja Reetta Sojakka.