Karjalan Liiton perinneruoka 2025

Karjalan Liiton perinneruoka v.2025 on lihamureke ja leivonnaisena pyörö.

Etelä-Karjalan piirissä tapahtuman järjestelyvuorossa oli Kaakon Karjalaiset ry 22.3.2025.. Tilaisuus oli Kristiinan salongissa, ja ruoka oli Linnoituksen Pitopalvelun valmistama.

Tapahtuma oli onnistunut, ja keräsi väkeä kaikista piiriin kuuluvista jäsenyhdistyksista melkein neljäkymmentä henkilöä.

Karjalan Liiton perinneruoka 2025

Karjalan Liiton perinneruoka 2025 on lihamureke ja leivonnaisena pyörö.

Lue lisää

Talvisodan päättymisestä 85 vuotta.

13.3.2025 Etelä-Karjalan Wiipuri-seura ry osallistui päivän juhlallisuuksiin laskien kukat myös Karjalaan jääneiden muistokivelle. 

Etelä-Karjalan Wiipuri-seura ry 55 v juhla

Etelä-Karjalan Wiipuri-seuran kokous 10.3.2025 vietettiin yhdistyksen 55 - vuotisjuhlan merkeissä. Seuran historiasta kertoi Seppo Ravantti, ja Pirkko Solasaari kertoi muistojaan jatkosodan ajoilta Viipurista.

Seura tarjosi kakkukahvit, ja Potero-Orkesteri viihdytti mukavalla musiikillaan.

Etelä-Karjalan Wiipuri-seura ry

Etelä-Karjalan Wiipuri-seuran vuosikokous 26.2.2024.

Sirkka Lehtolainen-Horppu kukitettiin ja hänelle myönnettiin Karjalan Liiton kultainen ansiomerkki pitkäaikaisesta seuran puheenjohtajuudesta. 

Sirkka Lehtolainen-Horppu toimi myös monissa Karjalan Liiton luottamustehtävissä. Hän on toiminut Karjalan Liiton hallituksessa kuusi vuotta, Etelä-Karjalan Piirin hallituksessa eri tehtävissä kymmenen vuotta, sekä Wiipuri-seuran seuran puheenjohtajana 12 vuotta..

Kuvassa vsemmalla Erkki Suuronen, E-K Piirin varapuheenjohta, Sirkka Lehtolainen-Horppu, ja Kari Qvist E-K Wiipuri-Seuran puheenjohtaja